Kérdése van?

phone +36 70 905 32 92

email info@lakasplusz.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
465 Ft - 1 515 Ft

Fém csiszolókorong

A fém csiszolókorong egy kiváló minőségű szerszám, amely kifejezetten fémfelületek csiszolására és polírozására készült.
A fém csiszolókorongokat különböző méretben és vastagságban kaphatóak, így a felhasználók kiválaszthatják a megfelelő méretet és vastagságot a konkrét alkalmazásukhoz.
A korongokat általában szög- vagy egyenes csiszoló gépekhez használják, amelyek biztosítják a megfelelő sebességet és forgatási sebességet a hatékony munkavégzéshez.
A korongok kiválasztása a fém típusától és az elvégzendő munkafolyamat típusától függ.
A fém csiszolókorongok széles körben alkalmazhatóak a fémiparban és más iparágakban is. Az autóiparban például a karosszériák finomítására és javítására használják, míg a repülőgépiparban a repülőgép motorjainak és alkatrészeinek gyártásában alkalmazzák.

A fém csiszolókorongok használata nem csak a fémfelületek csiszolására és polírozására korlátozódik. A korongok használhatóak a betonfelületek és egyéb kemény anyagok csiszolására is, például a padlók felújításában vagy az építőiparban.
A fém csiszolókorongok használata nem csak a szakemberek, hanem az amatőr felhasználók számára is elérhető.

A fém csiszolókorongok felhasználása számos előnyt kínál.
A korongok lehetővé teszik a fémfelületek hatékony csiszolását, polírozását és simítását, eltávolítják a durva éleket, a rozsdát és a korábbi festékmaradványokat.
A megfelelő fém csiszolókorong használata az elvégzendő munkafolyamatot hatékonyabbá és gyorsabbá teszi, csökkenti a szükséges munkaidőt és javítja a felületi minőséget.
Mint minden fémipari szerszám használata, a fémcsiszoló korongok is biztonsági kockázatokat hordoznak.
A megfelelő személyi védőfelszerelések, például szemüveg, fülvédő és maszk használata fontos az alkalmazás során.
A biztonsági előírások és a használati utasítások betartása szintén fontos a biztonságos és hatékony használat érdekében.


3termék 13
3termék 13