Kérdése van?

phone +36 70 905 32 92

email info@lakasplusz.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
300 Ft - 650 Ft

Festőhenger nyél és tálca

Festőhenger nyél és tálca
A festőhenger nyele a festőhenger kezelésére és mozgatására szolgáló eszköz része. Általában könnyű, szilárd anyagból, például műanyagból vagy fából készül, amely lehetővé teszi a festőhenger kényelmes fogását és stabil tartását. A megfelelően tervezett és kialakított nyél lehetővé teszi a festőnek, hogy hatékonyan dolgozzon, és az eszköz precíz mozgatásával eredményes munkát végezzen.


A festőhenger nyele két részből áll: a felfogató és a fogantyú részből. A felfogató rész a festőhenger felhelyezésére szolgál, és általában fém- vagy műanyag rögzítőelemekből áll, célja, hogy biztonságosan tartsa a festőhengert a helyén. A fogantyú lehetővé teszi a festő számára, hogy hatékonyabban és precízebben irányítsa a festőhengert, valamint csökkenti a fáradtságot és az eszköz esetleges elcsúszását a kezéből.


A felfogató rész a festőhenger nyelének az alsó része, amelyhez a festőhenger kerek alakú felfogató része illeszkedik. A felfogató rész általában fém- vagy műanyag rögzítőelemekből áll, amelyek biztonságosan tartják a festőhengert a helyén, és lehetővé teszik a festő számára, hogy könnyen mozgassa a festőhengert a festendő felületen.


A festőhenger nyelének hossza és a felfogató részének mérete változó, és lehetővé teszi a festőhenger könnyű kezelhetőségét és alkalmazkodását a különböző méretű felületekhez. A festőhenger nyele könnyen szétszedhető és összeszerelhető, ami lehetővé teszi az eszköz egyszerű tárolását és szállítását.


A festőhenger tálca olyan festék tartó eszköz, amely lehetővé teszi a festő számára, hogy kényelmesen és hatékonyan dolgozhasson festékekkel, és alkalmazza azokat a festendő felületre. Általában műanyagból vagy fémekből készül, és különböző méretű lehet, attól függően, hogy milyen méretű festőhengert használunk. A tálca formája általában lapos, sík vagy mélyedéssel rendelkezik, amely megakadályozza a festék szétterjedését, és lehetővé teszi a festő számára, hogy könnyedén felvegye a festéket a festőhengerrel.


A festőhenger tálca általában két részből áll: a tartóból és a rácsból. A tartó rész tartalmazza a festéket, és általában sima felületű, hogy könnyen fel lehessen venni belőle a festéket a festőhengerrel. A tálca rácsa, amely általában a tartóval azonos méretű, lehetővé teszi a festőhengert lecsöpögni, és a rács felső része megakadályozza, hogy a festék túlzottan beleszívódjon a festőhengerbe, amely lehetővé teszi a festék egyenletes és sima felvitelét a festendő felületre.


A festőhenger tálca különféle funkciókkal rendelkezhet, amelyek javítják a festő hatékonyságát és kényelmét. Például néhány tálca extra mélyedéssel rendelkezik a festékben való merítéshez, vagy extra nagy területű munkákhoz, más tálca beépített fogantyúval vagy öntapadó szalaggal rendelkezik, amely lehetővé teszi a tálca rögzítését a festendő felület közelében, hogy a festőhenger könnyen és kényelmesen felvegye a festéket.


A festőhenger tálca könnyen tisztítható és újrahasznosítható, ami lehetővé teszi az eszköz hosszú távú használatát és karbantartását. A megfelelően tervezett és kialakított tálca lehetővé teszi a festőnek, hogy hatékonyan dolgozzon, és az eszköz precíz mozgatásával eredményes munkát végezzen.


5termék 15
5termék 15