Kérdése van?

phone +36 70 905 32 92

email info@lakasplusz.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
205 Ft - 740 Ft

Fém vágókorong

A fém vágókorong az iparban és a háztartásokban egyaránt széles körben használatos, mivel sokféle anyagból készülnek, és különböző méretekben és alakokban érhetők el. Ezen eszközök kiváló minősége és hatékonysága lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan és megbízhatóan vágják a különböző fémeket, így hasznos eszközöknek bizonyulnak számos vágási feladat elvégzéséhez.

A fém vágókorong két fő típusra osztható a vastagságuk és a vágási feladatok alapján. A vékonyabb korongok finom vágási feladatokra használatosak, míg a vastagabb korongok inkább nehéz feladatokat tudnak ellátni, mint például a vastagabb fémlemezek vágása.

Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják az optimális vágási teljesítményt és a hosszú élettartamot.
A fém vágókorongok készülhetnek alumínium-oxid, cirkónium-oxid, vagy szilícium-karbid anyagokból, amelyek mindegyike különböző vágási tulajdonságokkal rendelkezik. Az alumínium-oxid korongok általában kiválóak az acél és a rozsdamentes acél vágására, míg a szilícium-karbid korongok inkább az öntöttvas és a mészkő vágására ajánlottak.

A korongoknak különböző méretei, vastagságai és furatméretei lehetnek, hogy megfeleljenek a különböző gépekhez, amelyekbe használják őket.


6termék 16
6termék 16