Kérdése van?

phone +36 70 905 32 92

email info@lakasplusz.hu

Infrapanelek

Tekintse meg infrapanel kínálatunk, ahol a modern és hatékony infrafűtés megoldásait kínáljuk Önnek.
Az infravörös technológia az egyik leginnovatívabb és energiatakarékos fűtési megoldás a piacon, és nálunk megtalálja a legmagasabb minőségű termékeket, 5 év garanciával és kedvező áron!

Infrapanel típusaink

Az infravörös fűtés rendszerek olyan előnyökkel járnak, amelyek miatt egyre népszerűbbek a felhasználók körében.
Az infravörös sugárzásnak köszönhetően azonnal melegíti a szobát, hatékonyan terjeszti a hőt, és minimalizálja a hőveszteséget.
Emellett az infrapanelek energiatakarékosak, egyszerűen telepíthetők, és karbantartásuk is rendkívül egyszerű.

Fali Infrapanelek

A fali infrapanelek között választhat olyan modelleket, amelyek rendelkeznek beépített termosztáttal, vagy olyanokat, amelyek külső termosztáttal vezérelhetők. A Kamin típusú panelek és a SunWay infrapanelek nagyrésze például beépített termosztáttal rendelkezik és lehetővé teszik a pontos hőmérséklet szabályozást külső termosztát nélkül.

Mennyezeti Infrapanelek

Mennyezeti infrapanelek kiváló választást nyújtanak olyan helyiségek fűtéséhez, ahol nincs szükség a falakat a fűtési rendszer számára felhasználni. Ezek a panelek könnyenedén telepíthetők, kifinomult és esztétikus megjelenést biztosítanak.

Lábazati Infrapanelek

Lábazati infrapanelek a padlóhoz közel kerülnek elhelyezésre, és ideálisak bármilyen helyiség fűtésére, de ezek a típusok felhasználása olyan helyzetekben is felhasználható mint pl. a templom padsor fűtés vagy kisállat házak fűtése. 

Kerámiabetétes fém infrapanelek

A kerámiabetétes infrapanelek olyan kiváló minőségű panelek, amelyek tartósak és hatékonyak.
Az UDEN-S termékcsalád kerámiabetétes panelei kiemelkedő hőeloszlást és hosszú élettartamot biztosítanak. Az innovatív belső kerámiabetét és a beépített termosztát hiánya révén rendkívül versenyképes áron elérhetők. Ezenkívül 1 db. külső termosztát képes több panelt egyszerre vezérelni, ami gazdaságos és teljes mértékben testre szabható fűtést tesz lehetővé akár a nagyobb helyiségekben is.

Kamin Csúcsminőségű Kerámia Infrapanelek

A kamin típusú kerámia infrapanelek a luxus és hatékonyság tökéletes kombinációját nyújtják.
Azok számára ajánljuk, akik különleges stílust és kiváló teljesítményt keresnek otthonuk fűtéséhez, ezek a panelek ideális választások.

Infrapanel Kiegészítők és Termosztátok

Az infrapanelek hatékony működéséhez kiegészítők és termosztátok is rendelkezésre állnak választékunkban.
Ezek a termékek lehetővé teszik Önnek, a teljeskörű mobilitást és teljes mértékben szabályozzák a fűtési rendszert, hogy optimális komfortot biztosítson otthonában.

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő infrapaneleket és fűtési kiegészítőket a Lakás Plusz Webáruházban, és élvezze az energiatakarékos, modern és kényelmes fűtés előnyeit.
Szakértő csapatunk mindig itt van, hogy segítsen Önnek a választásban.
Tegye otthonát kényelmesebbé és hatékonyabbá az infravörös fűtés technológiájával!