Kérdése van?

phone +36 70 905 32 92

email info@lakasplusz.hu

Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
64 900 Ft

Teploceramic TCM-RA 500

Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
Teploceramic TCM-RA 500
Az TEPLOCERAMIC sorozatú infrapanel beépített termosztáttal rendelkezik. Alapfelszereltségként falra szerelhető konzollal van ellátva, de gurulós tartókonzollal is használható. Az infrapanel fektetett, állított és mennyezeti függesztésre is alkalmas. A beépített termosztát lehetővé teszi a szobahőmérséklet és a panel hőmérséklet külön beállítását, így korlátozhatja az infrapanel fűtési hőmérsékletét, miközben eléri a kívánt szobahőmérsékletet. Ha nincs szükség az infrapanel fűtésének korlátozására, akkor ajánljuk a maximális 95 Celsius fokos üzemmódot.
64 900 Ft
Részletek

Hatékonyság és energiatakarékosság

A Teploceramic TCM-RA 500 kerámia infrapanel hatékonyan és energiatakarékosan működik. A termék által kibocsátott infrasugarak, közvetlenül a tárgyakat és a testeket melegíti fel, nem pedig a levegőt. A nagyméretű kerámiabetét felületi hőmérséklete elérheti akár a 90-95 C°-os hőmérsékletet is, aminek a felmelegedési ideje kb. 15 perc, a lehűlési idő pedig elérheti akár a másfél órát is. Termosztátos infrapanelek esetén ez kombináció eredményezi a hatékonyabb fűtést és az energiamegtakarítást.

Gyors és egyenletes hőeloszlás

A Teploceramic TCM-RA 500 kerámia infrapanel gyorsan felmelegszik és azonnal hőt és infrasugarakat sugároz, továbbá nem a levegőt, hanem a tárgyakat melegíti, ezért lehetővé teszi a gyors fűtést és az egyenletes hőeloszlást a helyiségben.

Egyszerű hőmérsékletszabályozás

A beépített termosztátnak köszönhetően, a hőmérséklet könnyedén szabályozható és egyszerűen beállítható a kívánt komfortszint. A beépített termosztát használata egyszerű és nem okoz gondot az időseknek sem.

Kompakt és stílusos kialakítás

A Teploceramic TCM-RA 500 kerámia infrapanel vékony és lapos designos kialakítással rendelkezik, amely könnyen felszerelhető a falra. Az infrapanel prémium kialakítása lehetővé teszi a helytakarékos telepítést, és elegáns megjelenést biztosít a helyiségben.

Tartósság és karbantartásmentesség

A Teploceramic TCM-RA 500 kerámia infrapanelre 5 év garanciális idő vonatkozik és a kialakításának köszönhetően hosszú, akár 30 év élettartamra lehet számítani. Karbantartásmentes kialakításuknak köszönhetően nincs szükség gyakori karbantartásra vagy tisztításra.

Kényelem és egészséges fűtés

Az infrapanelek által kibocsátott melegítő sugárzás megnyugtató és kényelmes hőt biztosít a testnek, anélkül hogy kiszárítaná a levegőt vagy poros környezetet teremtene. Ez egy egészségesebb fűtési megoldást jelent az emberek számára, különösen azoknak, akik érzékenyek az allergénekre vagy a porra.

Csendes működés

A TCM-RA 500 infrapanel észrevehetetlenül csendben működik, nem okoz zajt a felmelegés vagy a lehűlés során és nem rendelkezik mozgó elemekkel sem.
Nyugodt pihenéshez vagy munkakörnyezetben való használatra tökéletes választás.

 

Teploceramic TCM-RA 500 infrapanel jellemzői

Teljesítmény 500W
Fűtési terület 10 m2
Termosztát Van
Konvekció 15%
Méretek  60 x 60 x 1,5 cm
IP védelem IP 54
Súly 12 kg
Anyag Kerámia
Üzemhőmérséklet 95 C°
Aktuális frekvencia 50 Hz
Garancia 5 év

 

 

A videóban látható tartókonzol megvásárlásához kattintson ide!

Adatok
Cikkszám
TCM-RA500