Kérdése van?

phone +36 70 905 32 92

email info@lakasplusz.hu

Teploceramic TCН-RA 1000
Teploceramic TCН-RA 1000
109 900 Ft

Teploceramic TCН-RA 1000

Teploceramic TCН-RA 1000
Teploceramic TCН-RA 1000
Teploceramic TCН-RA 1000
Teploceramic TCН-RA 1000
Az TEPLOCERAMIC sorozatú infrapanel beépített termosztáttal rendelkezik. Alapfelszereltségként falra szerelhető konzollal van ellátva, de gurulós tartókonzollal is használható. Az infrapanel fektetett, állított és mennyezeti függesztésre is alkalmas. A beépített termosztát lehetővé teszi a szobahőmérséklet és a panel hőmérséklet külön beállítását, így korlátozhatja az infrapanel fűtési hőmérsékletét, miközben eléri a kívánt szobahőmérsékletet. Ha nincs szükség az infrapanel fűtésének korlátozására, akkor ajánljuk a maximális 95 Celsius fokos üzemmódot.
109 900 Ft
Részletek

Hatékonyság és energiatakarékosság

A Teploceramic TCH-RA 1000 kerámia infrapanel hatékonyan és energiatakarékosan működik. A termék által kibocsátott infrasugarak, közvetlenül a tárgyakat és a testeket melegíti fel, nem pedig a levegőt. A nagyméretű kerámiabetét felületi hőmérséklete elérheti akár a 90-95 C°-os hőmérsékletet is, aminek a felmelegedési ideje kb. 15 perc, a lehűlési idő pedig elérheti akár a másfél órát is. Termosztátos infrapanelek esetén ez kombináció eredményezi a hatékonyabb fűtést és az energiamegtakarítást.

Konvekciós kialakítás

A Teploceramic TCH-RA 1000 infrapanel konvekciós kialakítással rendelkezik, amelynek hátoldalán található egy beépített fém doboz hátsó hőtükörrel és konvekciós nyílásokkal. Ennek a kialakításnak köszönhetően a termék hatékonyan hasznosítja a hátsó felület hőmérsékletét, hogy felmelegítse az átáramló levegőt. Ennek eredményeként a termék nem csak az előlapján kibocsátott infravörös sugárzás segítségével fűti a környezetét, hanem a hátsó részen lévő konvekciós rendszeren keresztül elősegíti a levegő felmelegítését és cirkulációját is. Ezáltal a Teploceramic TCH-RA 1000 egyenletes és hatékony hőeloszlást biztosít a helyiségben, ami kellemes és kényelmes hőérzetet eredményez a felhasználók számára.

Gyors és egyenletes hőeloszlás

A Teploceramic TCH-RA 1000 kerámia infrapanel gyorsan felmelegszik és azonnal hőt és infrasugarakat sugároz, továbbá nem a levegőt, hanem a tárgyakat melegíti, ezért lehetővé teszi a gyors fűtést és az egyenletes hőeloszlást a helyiségben.

Egyszerű hőmérsékletszabályozás

A beépített termosztátnak köszönhetően, a hőmérséklet könnyedén szabályozható és egyszerűen beállítható a kívánt komfortszint. A beépített termosztát használata egyszerű és nem okoz gondot az időseknek sem.

Kompakt és stílusos kialakítás

A Teploceramic TCH-RA 1000 kerámia infrapanel vékony és lapos designos kialakítással rendelkezik, amely könnyen felszerelhető a falra. Az infrapanel prémium kialakítása lehetővé teszi a helytakarékos telepítést, és elegáns megjelenést biztosít a helyiségben.

Tartósság és karbantartásmentesség

A Teploceramic TCH-RA 1000 kerámia infrapanelre 5 év garanciális idő vonatkozik és a kialakításának köszönhetően hosszú, akár 30 év élettartamra lehet számítani. Karbantartásmentes kialakításuknak köszönhetően nincs szükség gyakori karbantartásra vagy tisztításra.

Kényelem és egészséges fűtés

Az infrapanelek által kibocsátott melegítő sugárzás megnyugtató és kényelmes hőt biztosít a testnek, anélkül hogy kiszárítaná a levegőt vagy poros környezetet teremtene. Ez egy egészségesebb fűtési megoldást jelent az emberek számára, különösen azoknak, akik érzékenyek az allergénekre vagy a porra.

Csendes működés

A TCH-RA 1000 infrapanel észrevehetetlenül csendben működik, nem okoz zajt a felmelegés vagy a lehűlés során és nem rendelkezik mozgó elemekkel sem.
Nyugodt pihenéshez vagy munkakörnyezetben való használatra tökéletes választás.

Modell ТСH-RA 1000
Méretek 600х1200х45 mm
Teljesítmény 1000 W
Fűtési terület (m2) 20 m2
Fűtési mennyiség (m3) 50 m3
Felületi hőmérséklet 5...95 С
Feszültség 220 V
Aktuális frekvencia 50 Hz
Súly 28 kg
Beépített termosztát Igen
Fali tartókonzol Igen
Kábel dugó Igen
Jótállási idő 5 év

 

Adatok
Cikkszám
TCH-RA1000