Kérdése van?

phone +36 70 905 32 92

email info@lakasplusz.hu

Teploceramic TCМ-RA 1000
Teploceramic TCМ-RA 1000
94 900 Ft

Teploceramic TCМ-RA 1000

Teploceramic TCМ-RA 1000
Teploceramic TCМ-RA 1000
Teploceramic TCМ-RA 1000
Az TEPLOCERAMIC sorozatú infrapanel beépített termosztáttal rendelkezik. Alapfelszereltségként falra szerelhető konzollal van ellátva, de gurulós tartókonzollal is használható. Az infrapanel fektetett, állított és mennyezeti függesztésre is alkalmas. A beépített termosztát lehetővé teszi a szobahőmérséklet és a panel hőmérséklet külön beállítását, így korlátozhatja az infrapanel fűtési hőmérsékletét, miközben eléri a kívánt szobahőmérsékletet. Ha nincs szükség az infrapanel fűtésének korlátozására, akkor ajánljuk a maximális 95 Celsius fokos üzemmódot.
94 900 Ft
Részletek

Hatékonyság és energiatakarékosság

A Teploceramic TCM-RA 1000 kerámia infrapanel hatékonyan és energiatakarékosan működik. A termék által kibocsátott infrasugarak, közvetlenül a tárgyakat és a testeket melegíti fel, nem pedig a levegőt. A nagyméretű kerámiabetét felületi hőmérséklete elérheti akár a 90-95 C°-os hőmérsékletet is, aminek a felmelegedési ideje kb. 15 perc, a lehűlési idő pedig elérheti akár a másfél órát is. Termosztátos infrapanelek esetén ez kombináció eredményezi a hatékonyabb fűtést és az energiamegtakarítást.

Gyors és egyenletes hőeloszlás

A Teploceramic TCM-RA 1000 kerámia infrapanel gyorsan felmelegszik és azonnal hőt és infrasugarakat sugároz, továbbá nem a levegőt, hanem a tárgyakat melegíti, ezért lehetővé teszi a gyors fűtést és az egyenletes hőeloszlást a helyiségben.

Egyszerű hőmérsékletszabályozás

A beépített termosztátnak köszönhetően, a hőmérséklet könnyedén szabályozható és egyszerűen beállítható a kívánt komfortszint. A beépített termosztát használata egyszerű és nem okoz gondot az időseknek sem.

Kompakt és stílusos kialakítás

A Teploceramic TCM-RA 1000 kerámia infrapanel vékony és lapos designos kialakítással rendelkezik, amely könnyen felszerelhető a falra. Az infrapanel prémium kialakítása lehetővé teszi a helytakarékos telepítést, és elegáns megjelenést biztosít a helyiségben.

Tartósság és karbantartásmentesség

A Teploceramic TCM-RA 1000 kerámia infrapanelre 5 év garanciális idő vonatkozik és a kialakításának köszönhetően hosszú, akár 30 év élettartamra lehet számítani. Karbantartásmentes kialakításuknak köszönhetően nincs szükség gyakori karbantartásra vagy tisztításra.

Kényelem és egészséges fűtés

Az infrapanelek által kibocsátott melegítő sugárzás megnyugtató és kényelmes hőt biztosít a testnek, anélkül hogy kiszárítaná a levegőt vagy poros környezetet teremtene. Ez egy egészségesebb fűtési megoldást jelent az emberek számára, különösen azoknak, akik érzékenyek az allergénekre vagy a porra.

Csendes működés

A TCM-RA 1000 infrapanel észrevehetetlenül csendben működik, nem okoz zajt a felmelegés vagy a lehűlés során és nem rendelkezik mozgó elemekkel sem.
Nyugodt pihenéshez vagy munkakörnyezetben való használatra tökéletes választás.

ModellТСM-RA 1000
Méretek600х1200х17 mm
Teljesítmény1000 W
Fűtési terület (m2)20 m2
Fűtési mennyiség (m3)50 m3
Felületi hőmérséklet5...95 С
Feszültség220 V
Aktuális frekvencia50 Hz
Súly26 kg
Beépített termosztátIgen
Fali tartókonzolIgen
Kábel dugóIgen
Jótállási idő5 év

 

A videóban látható tartókonzol megvásárlásához kattintson ide!

Adatok
Cikkszám
TCM-RA1000